Thelma & Louise Belgium collectie Summer '19

T&L kopie 3.png

 

GENUINELY FEMININE
GENUINELY LIVELY
GENUINELY UNDERSTANDING

Ons verhaal

Thelma & Louise is al tien jaar lang een gevestigde waarde in het Belgische modelandschap. Sinds september 2017 staan Marie Friling en Liza Tanghe aan het roer: twee jonge, gedreven, ondernemende vrouwen die klaar zijn om Thelma & Louise naar een hoger niveau te tillen. 

Zonder aan het huidige karakter van het merk te sleutelen, besloten zij om de collectie op te bouwen rond twee vrouwen, Thelma en Louise: elk uniek, maar toch een perfecte aanvulling van elkaar. 

Zo is er Thelma, een jonge spring-in-'t-veld met een aanstekelijk enthousiasme dat zich vertaalt in een pittige, kleurrijke stijl met een aantal essentiële stuks als basis. Ze is niet bang om prints met elkaar te combineren, en zo tot een prachtige look te komen. 

Complementair aan Thelma is er Louise, een sterke, zelfzekere vrouw die kiest voor een elegante, stijlvolle uitstraling. Haar garderobe is daar een weerspiegeling van: klassevol, sexy op een stijlvolle manier en vrouwelijk met een vleugje romantiek. Louise hult zich het liefst in de beste kwaliteit van materialen. 

Op 8 & 9 juli 2018 zal Thelma & Louise voor het eerst te zien zijn op de Modefabriek in Amsterdam. Hier zal de zomercollectie van 2019 te zien zijn, en zal het nieuwe verhaal van de collectie voor het eerst onthuld worden. Breng ons zeker een bezoekje! Je kan ons vinden in de West Hall, op stand W214. Hopelijk tot dan!